Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Διδάξαμε (και) την Αντισφαίριση στα Ι.Ε.Κ.

    Στα πλαίσια της διάδοσης της Αντισφαίρισης σε φοιτητές και σπουδαστές εκπαιδευτικών Οργανισμών και Φορέων και μετά από παρότρυνση του Γ.Γ. του Σωματείου κ. Ιωάννη Μπαχά , ο γυμναστής κ. Χρήστος Αυγερινός δίδαξε τους κανονισμούς του αθλήματος στους σπουδαστές του Τμήματος Αθλητικής Δημοσιογραφίας του Πολιτιστικού Ι.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης. Καθηγητής του τμήματος είναι ο κ. Κιρτσιώτης Αναστάσιος, παλαιός συνάδελφος του στελέχους μας Δημήτρη Τσαβδαρίδη ο οποίος και μας έφερε σε επαφή. Οι μαθητές του Ι.Ε.Κ. ενημερώθηκαν για τους κανονισμούς αλλά και για τα βασικά σημεία της τεχνικής της Αντισφαίρισης και έμειναν ενθουσιασμένοι από την ευκαιρία που είχαν για τη γνωριμία με το σπορ.
    Πολλές ήταν και οι κοπέλες ακροάτριες.
    Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που τα μέλη του Συλλόγου των Γυμναστών Αθλητικογράφων ο «Ελλάνιος Ζευς» Καλαμαριάς παρέχουν αφιλοκερδώς εκπαίδευση σε σπουδαστές Αθλητικογραφίας δημοσίων και ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. Κατά την πρώτη διάλεξη στο Πολιτιστικό Ι.Ε.Κ. οι διαιτητές Πυγμαχίας και Μαχητικών Αθλημάτων Γιάννης Μπαχάς και Κώστας Ορφανίδης δίδαξαν κανονισμούς ερασιτεχνικής Πυγμαχίας και Κικ-Μπόξινγκ σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση που περιλάμβανε και επιδείξεις από πρωταθλητές των αθλημάτων αυτών. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα των Ελλήνων Διαιτητών Πυγμαχίας.
    Εξαιρετικός ομιλητής ο Χρήστος Αυγερινός. 
    Οι συνεργάτες του Συλλόγου των Γυμναστών- Αθλητικογράφων είναι πρόθυμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς σε κάθε εκπαιδευτικό οργανισμό όπου διδάσκεται η Αθλητική Δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: